A társaságról

Erős céget hoztunk létre.

Szakembereink tudásának, tapasztalatának és kreativitásának köszönhetően, már hatvan éve állunk kihívások és projektek elé, amelyek a technológia fejlődésével szabnak új határokat.

Az „Energotechnika Dél-Bácska“ egy projektorientált szervezet, amely a legkorszerűbb projektirányítási módszereket alkalmazza, olyan különböző szabványok alkalmazása mellett, mint az IEC, SRPS, EEN, ISO és korszerű szoftver alkalmazások használatával.

Vízió

Logónk a minőség garanciája az energetika területén.

Az „Energotechnika Dél-Bácska“ a piacvezetők egyike Európa ezen részén.  

 

Misszió

A rendszerek, amelyeket megtervezünk és kidolgozunk, minőségesek, megbízhatók, tartósak és biztonságosak az emberek és a környezet számára.

Legnagyobb értékünk az emberek, és az ügyfelekkel ápolt partneri kapcsolataink, melyek a kölcsönös bizalomra, és arra a törekvésre épülnek, hogy mind az amit közösen építünk, az egész közösség javára váljon.

Ilija Labus

Vezérigazgató

Ilija Labus, az „Energotechnika Dél-Bácska“ d.o.o Novi Sad cég vezérigazgatója, pályafutását 2010-ben kezdte meg ennél a cégnél, a kommerciális részleg Beszerzési Szolgálatának vezetői pozícióján, majd két évvel később a Kereskedelmi profit center igazgatója lett, 2014-ben pedig az egész Kereskedelmi részleg igazgatója.

A cég és a teljes piac megismerése, a kereskedelemben végzett munka, a cég többi részlegével, valamint a többi alkalmazottal való együttműködés, kilátást nyújtott a cég fejlődése lehetőségeinek horizontjára. Nagy lelkesedéssel és víziókkal rendelkezik, világos célokkal és meghatározott fejlődési iránnyal a cég jövőbeni fejlődésében, a cég vezérigazgatói pozícióját 2018 januárjában vette át, amely a cég számára az egyik legsikeresebb év volt annak privatizációja óta.

Okleveles közgazdász, aki saját szakmai pályafutását 1995-ben kezdte meg, és az újvidéki Agrovojvodina „Elnos“, a zombori „Sombor Elektro“ és az újvidéki „Elektroelement“ vállalatoknál menedzseri pozíciókban fejlesztette tovább, valamint nagy optimista és vezetői képességét olyan értékekre alapozza, mint az elkötelezettség, szakmaiság és a kitartás.

Szabadidejét családjával, feleségével Ivanával és lányaival Miljanával és Nikával szereti tölteni, de gyakran barátaival is.

A cég bemutatása

Amennyiben szeretne többet megtudni cégünkről, töltse le a .pdf brosúrát.

РУССКИИ

SRPSKI

ENGLISH

CHINESSE

Csatlakozz csapatunkhoz

Amennyiben elkötelezettek, szeretik a kihívásokat, valamint a dinamikus ügyviteli környezetben történő munkavégzést, és ha szeretnének szakmailag is fejlődni…

TÖBBET LÁTNI