Földgáz- és kőolajvezetékek

Az „Energotechnika Dél-Bácska“ szakértői csoportjai, projektek sorozatait valósították meg kőolaj- és földgázvezetékek kiépítésén és karbantartásán.

Csapataink specializálódtak földgáz- és kőolajvezetékek karbantartására és kiépítésére – a projekt kidolgozásától, a kiépítéstől, az automatika és a mérő- és szabályozó állomások felszerelésén át, a végleges üzembehelyezésig.

A Szerbiai Kőolajipari Társasággal való szoros együttműködés, amely Szerbiában azon terület legnagyobb beruházója, a legjelentősebb referenciák egyikét képezi ezen a területen. Hét kilométer hosszúságú földgázvezeték kiépítése a pancsovai olajfinomító számára, 16 hüvelyk átmérőjü csövekkel és 80.000 m3 kapacitással, valamint a Velebit-Rusanda összekötő földgázvezeték kiépítése 15,5 km hosszúságban, vagy az eleméri gyűjtőállomás összekötő kőolajvezetékének kiépítése, csak néhányat képez referenciáink közül.

Az „Energotechnika Dél-Bácska“ csapatai projektek sorozatait valósították meg a kogeneráción, az az a hő- és villanyenergia kombinált termelésén.