Tudás a minőség jegyében

Hat évtizede segítünk abban, hogy az energia eljusson a felhasználóig. A rendszerek amelyeket tervezünk és építünk minőségesek, megbízhatók, tartósak és biztonságosak az emberekre és a környezetre.

O MINKETNÉZD MEG A VIDEÓT
Dragoljub Zbiljić

A Szerb Köztársaság legnagyobb potenciálja a fiatalok, a szorgalmas és művelt emberek, akik tudásuk, hozzáértésük és munkamoráljuk szerint semmiben sem maradnak el a fejlett országokban élő társaiktól.

Ennél fogva én személyesen, illetve az“Energotechnika Dél-Bácska” is szorgalmazzuk és részt kívánunk venni minden hazai potenciál. A szerb elme és a szerb termék, a nemzetgazdaság alapját kell, hogy képezze.

Dragoljub Zbiljić /Társaság elnöke

asd
ÉLETRAJZTALÁLKOZZ A CSAPATUNKKAL

Az EJB számokban

60

év fennállás

9

ezer kiépített transzformátor állomás

277

alkalmazott

500

km kiépített földgáz-, forró vízvezeték és földgázelosztó hálózat

20

elismerés

Elektromos energia

Elektromos energia

Termoenergetika

Termoenergetika

Megújuló energiaforrások

Megújuló energiaforrások

Ipar

Ipar

Bányászati

Bányászati

Közvilágítás

Közvilágítás

Csatlakozz csapatunkhoz

“Alkalmazottaink elkötelezettsége, szakmaisága és csapatszelleme, kulcsfontosságú tényezőit képezik cégünk sikeres működésének Európa ezen részén. Dél-Bácskában dolgozni annyit jelent, mint dinamikus és kihívásokkal teli üzleti környezetben dolgozni, amely naponta nyújt lehetőséget új tudást és új készségeket elsajátítani. Dél-Bácskában dolgozni annyi, mint egy sikeres csapat tagja lenni!“

LÁSD A POZÍCIÓT LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

277

alkalmazott

EJB-04_84str.pdf

Töltse le az EJB hírlevelének legújabb kiadását

Kövesse tevékenységünket évente megjelenő hírlevelünkben. Ismerje meg közelebbről az “Energotechnika Dél-Bácska” céget, a beruházásokról, aktuális projektekről és referenciákról szóló történeteken keresztül, és a vezetőséggel és alkalmazottakkal folytatott beszélgetésekből.

Töltse ki kérdőívünket, hogy segítse működésünket fejleszteni, a kölcsönös haszon és elégedettség jegyében.

TÖLTSE KI A KÉRDŐÍVET