Vizsgálati laboratórium

16

illetékes vizsgáló

24

akkreditált módszer

2000

és még ennél is több jelentés éves szinten

A Vizsgálati laboratórium az Energotechnika Dél-Bácska vállalat összetevő része, viszont a többi szervezeti egységtől független.

A Vizsgálati Laboratóriumunk függetlenségét és pártatlanságát, műszaki kompetenciáját, szervezeti forrásait, összehangoltságát a megfelelő szabványok követelményeivel és a munkafolyamatok folyamatos fejlesztésével a Szerbiai Akkreditációs Testület által kiadott nemzetközi akkreditációs tanúsítvány bizonyítja.

A vállalatunk igényeinek kielégítése mellett a laboratórium szolgáltatásait más cégek is igénylik 1000 V feletti névleges feszültségű erőművek, kisfeszültségű elektromos berendezések, villámvédelem, kisfeszültségű kapcsolóberendezések, kisfeszültségű blokkok, tápkábelek és kábeltartozékok, magas kisfeszültségű áramellátó berendezések, termikus képalkotó vizsgálatok, transzformátorolaj-tesztek és talajtömörítési tesztek tekintetében.

A vizsgáló laboratórium csapata számos típusú termék gyártásának végső ellenőrzését, valamint az elektromos erőmű üzembe helyezése során a végellenőrzés feladatait is elvégzi.