Állás és karrier

Csatlakozz csapatunkhoz

Alkalmazottaink elkötelezettsége, szakmaisága és csapatszelleme, kulcsfontosságú tényezőit képezik cégünk sikeres működésének Európa ezen részén. Dél-Bácskában dolgozni annyit jelent, mint dinamikus és kihívásokkal teli üzleti környezetben dolgozni, amely naponta nyújt lehetőséget új tudást és új készségeket elsajátítani. Dél-Bácskában dolgozni annyi, mint egy sikeres csapat tagja lenni!“

LÁSD A POZÍCIÓT

277

alkalmazott

Ilija Labus

Vezérigazgató

Ilija Labus, az „Energotechnika Dél-Bácska“ d.o.o Novi Sad cég vezérigazgatója, pályafutását 2010-ben kezdte meg ennél a cégnél, a kommerciális részleg Beszerzési Szolgálatának vezetői pozícióján, majd két évvel később a Kereskedelmi profit center igazgatója lett, 2014-ben pedig az egész Kereskedelmi részleg igazgatója.

A cég és a teljes piac megismerése, a kereskedelemben végzett munka, a cég többi részlegével, valamint a többi alkalmazottal való együttműködés, kilátást nyújtott a cég fejlődése lehetőségeinek horizontjára. Nagy lelkesedéssel és víziókkal rendelkezik, világos célokkal és meghatározott fejlődési iránnyal a cég jövőbeni fejlődésében, a cég vezérigazgatói pozícióját 2018 januárjában vette át, amely a cég számára az egyik legsikeresebb év volt annak privatizációja óta.

Okleveles közgazdász, aki saját szakmai pályafutását 1995-ben kezdte meg, és az újvidéki Agrovojvodina „Elnos“, a zombori „Sombor Elektro“ és az újvidéki „Elektroelement“ vállalatoknál menedzseri pozíciókban fejlesztette tovább, valamint nagy optimista és vezetői képességét olyan értékekre alapozza, mint az elkötelezettség, szakmaiság és a kitartás.

Szabadidejét családjával, feleségével Ivanával és lányaival Miljanával és Nikával szereti tölteni, de gyakran barátaival is.

„Munkaéveit édesapám Dél-Bácskában töltötte, automatikai munkavezetőként dolgozva. Nagyon sokat tanultam tőle. 2001 óta dolgozom, és azt mondhatom magamra hogy szinte a cégünkben születtem, most pedig 43 éves vagyok.

Soha nem fogom elhagyni az én Mozsorom és az én Dél-Bácskám. Ezek az én két otthonom. Amikor munkára megyek, nem érzek nyomást, sokkal inkább örülök és úgy érzem hazatérek. Még a kapunál is, amikor megérkezem és jelentkezem a portásnál – úgy érzem mintha saját udvaromba lépnék be. Nagy szerencse az embernek szeretni a saját munkáját és a saját cégét.“

Milan Radonić / Transzformátor állomásokért felelős Csapat munkavezetője

„Nagy utat tettünk meg. Dél-Bácska sokat haladott, különösen az utóbbi években. Elegendő körülnézni – jobb járművek, jobb felszerelés, jobb munkaeszközök. Másrészt pedig, több a terepmunka is.

A csapatmunka az alapja. Soha nem tudnánk elvégezni olyan összetett munkálatokat „bejáródott legénység“ nélkül. Közöttünk, idősebb kollégák között, vannak fiatalabb szerelők is, akik mellettünk tanulnak.“

Jovan Popovicki / A távvezetékekért felelős Csapat vezetője