Posao i karijera

Pridruži se našem timu

“Posvećenost, stručnost i timski duh naših zaposlenih jedan je od ključnih faktora uspešnog poslovanja i liderske pozicije naše kompanije u ovom delu Evrope. Raditi u „Južnoj Bačkoj“ znači raditi u dinamičnom i izazovnom poslovnom ambijentu koji pruža mogućnost da se svakim danom usvoji novo znanje i stekne neka nova veština. Raditi u „Južnoj Bačkoj“ znači biti deo jednog uspešnog tima!“

VIDI POZICIJE
Duška Jajagin

Duška Jajagin

Rukovodilac tima za ljudske resurse

277

zaposlena

Ilija Labus

Generalni direktor

Ilija Labus, generalni direktor kompanije „Energotehnika Južna Bačka“ d.o.o Novi Sad, karijeru u ovoj kompaniji započeo je 2010. godine na poziciji rukovodioca Službe nabavke u komercijalnom sektoru, da bi već nakon dve godine postao direktor profitnog centra Trgovine, a 2014. godine i direktor celog Komercijalnog sektora.

Upoznavanje kompanije i celokupnog tržišta radom u komercijali, saradnja sa svim ostalim sektorima u kompaniji, kao i sa zaposlenima, dala mu je pogled ka horizontu mogućnosti razvoja kompanije. Veliki entuzijasta i vizionar, sa jasnim ciljevima i definisanim pravcem budućeg razvoja kompanije, poziciju generalnog direktora je preuzeo u januaru 2018. godine, koja je za kompaniju bila jedna od najuspešnijih godina od kako je privatizovana.

Diplomirani ekonomista koji je svoju profesionalnu karijeru započeo davne 1995. godine, nadograđivao kroz menadžerske pozicije u firmama Agrovojvodina „Elnos“ N. Sad, „Sombor Elektro“ iz Sombora i „Elektroelement“ iz N. Sada, veliki je optimista i svoje liderstvo bazira na vrednostima kao što su posvećenost, stručnost i upornost.

Slobodno vreme voli da provodi sa svojom porodicom, suprugom Ivanom i ćerkama Miljanom i Nikom, a često i rekreativno odigra fudbal sa prijateljima.

Naš tim

Marko Iskrin

Marko Iskrin

Izvršni direktor za tehničke poslove

Neven Savić

Neven Savić

Izvršni direktor za finansijske poslove

Nikola Labus

Nikola Labus

Zamenik izvršnog direktora za finansijske poslove

Dušan Kassanin

Dušan Kassanin

Direktor inženjeringa i operative

Marko Milić

Marko Milić

Direktor direkcije za upravljanje projektima

Božidar Miljanović

Božidar Miljanović

Direktor direkcije za okvirne sporazume

Marko Kasper

Marko Kasper

Direktor direkcije za tehničku operativu i proizvodnju

Saša Đurđević

Saša Đurđević

Direktor direkcije korporativne bezbednosti

Bratislav Cvetković

Bratislav Cvetković

Direktor direkcije prodaje

Ljubomir Ćulibrk

Ljubomir Ćulibrk

Direktor direkcije nabavke i logistike

Sanja Penc

Sanja Penc

Direktor direkcije za finansijske i računovodstvene poslove

Ivana Vuletić

Ivana Vuletić

Direktor direkcije za kontroling i planiranje

Sandra Avramović

Sandra Avramović

Rukovodilac tima za IMS

Duška Jajagin

Duška Jajagin

Rukovodilac tima za ljudske resurse

Sonja Kružević

Sonja Kružević

Rukovodilac Tima za marketing

Dragan Kojić

Dragan Kojić

Projekt menadzer-specijalista za elektroenergetiku

Žarko Janjić

Žarko Janjić

Projekt menadzer - specijalista za gradjevinu

„Otac mi je radni vek proveo u Južnoj Bačkoj, radeći kao poslovodja u automatici. Od njega sam mnogo naučio. Zaposlen sam od 2001.godine i mogu za sebe da kažem da sam rodjen u našoj kompaniji, a sada imam 43 godine.

Nikada neću napustiti moj Mošorin i moju „Južnu Bačku“. To su moje dve kuće. Kada odlazim na posao ne osećam pritisak već se radujem i imam utisak kao da se vraćam kući. Čak i na kapiji, kada dodjem i javim se portiru – osećam kao da ulazim u svoje dvorište. Velika je sreća voleti svoj posao i svoju firmu.“

Milan Radonić / Poslovođa u Timu za Trafostanice

„Prevalili smo veliki put. Južna Bačka je mnogo napredovala posebno poslednjih godina. I ovlaš pogled je dovoljan – bolja vozila, bolja oprema, bolji alati. S druge strane i više terenskog rada.

Timski rad je osnova. Nikada ne bismo mogli da radimo tako složene poslove bez „uigranih posada“. Uz nas starije, imamo i mladje kolege montere, koji uz nas stasavaju.“

Jovan Popovicki / Rukovodilac Tima za dalekovode

Forma za apliciranje