Obnovljivi izvori

Nudimo rešenja po principu „ključ u ruke“

Proizvodnja i korišćenje energije iz obnovljivih izvora jeste svetski trend, a stručni timovi „Energotehnike Južna Bačka“ osposobljeni su i imaju zavidno iskustvo u realizaciji ovih vrsta projekata i tržištu nude rešenja po principu „ključ u ruke“ – od studije izvodljivosti, preko idejnog i glavnog projekta, isporuke opreme i montaže, do puštanja u rad i priključenja na elektroenergetski sistem.

Ulaganje u obnovljive izvore energije jeste i društveno odgovoran potez investitora, jer je reč o održivom korišćenju energije i unapređenju zaštite životne sredine.

30

godina iskustva u obnovljivoj energiji

Istovremeno, korišćenje OIE omogućava velike uštede, a možda najbolju ilustraciju te činjenice imamo u našoj kompaniji, budući da je zahvaljujući upotrebi geotermalne energije, potrošnja električne energije do četiri puta manja nego pre početka upotrebe novog sistema za grejanje.

Upotreba OIE u kombinaciji s merama kojima se smanjuju gubici energije u objektima, siguran je način za povećanje efikasnosti subjekata koji investiraju u ovu vrstu postrojenja. U našoj kompaniji, investitori na jednom mestu mogu dobiti kompletno i kvalitetno rešenje.