Obnovljivi izvori

,,Ključ u ruke'' za održivu budućnost

Proizvodnja i korišćenje energije iz obnovljivih izvora su trend kom streme sve velike kompanije na svetu, a stručni timovi „Energotehnike Južna Bačka“ specijalizovani su i imaju relevantno iskustvo u realizaciji ovih vrsta projekata.

Naši stručnjaci u oblasti obnovljivih izvora, tržištu nude rešenja po principu „ključ u ruke“ – od studije izvodljivosti, preko idejnog i glavnog projekta, isporuke opreme i montaže, do puštanja u rad i priključenja na elektroenergetski sistem.

Fokus i ulaganje u obnovljive izvore energije su važni društveno-odgovorni potezi investitora koji potvrđuju značaj održivog korišćenja energije i doprinose unapređenju zaštite životne sredine.

30

godina - održivo, odgovorno, obnovljivo

Korišćenje obnovljivih izvora osim očuvanja okoline omogućava i velike uštede, a naša kompanija je dobar pokazatelj ekonomičnosti ovih rešenja. Zahvaljujući upotrebi geotermalne energije, potrošnja električne energije je do četiri puta manja nego pre početka upotrebe novog sistema za grejanje.

Sprovođenje mera kojima se smanjuju gubici energije i korišćenje obnovljivih izvora su proverena kombinacija za povećanje efikasnosti klijenata koji investiraju u ovu vrstu postrojenja. U našoj kompaniji, investitori na jednom mestu mogu dobiti kompletno i kvalitetno rešenje koje ispunjava njihova očekivanja.