Termoenergetika

Lideri u pružanju pametnih energetskih rešenja

Posedujemo kapacitete, znanje i stručnjake za izradu kogeneratora, toplana, toplotnih stanica, kotlarnica i kompresorskih stanica koji zahtevaju i elektroenergetski i termoenergetski deo projekta.

Energotehnika Južna Bačka je prvi izbor svih investitora u oblasti termoenergetike, nafte i gasa, zahvaljujući iskustvu, kvalitetnom radu i stalnom ulaganju u ljudske resurse. Sticanje neophodnih sertifikata za rad, ličnih licenci inženjera, ali i uvođenje novih tehnologija zavarivanja, kao i neprestane obuke zavarivača i drugih operativaca govore o našoj posvećenosti poslu i želji da klijentima uvek ponudimo više.

Osim stručnih timova, posedujemo i kapacitete da čitav posao izgradnje gasovoda i naftovoda, vrelovoda i parovoda, kotlarnica i toplotnih podstanica, ventilacije i klimatizacije objekata, izvedemo po principu „ključ u ruke“, od početnog projekta, preko same izgradnje i instaliranja opreme, do konačnog puštanja u rad.

Svesni smo važnosti ekonomične proizvodnje bez gubitaka energije, pa zato stremimo da obezbedimo optimalne načine transporta koji smanjuju negativne uticaje na čovekovu okolinu. O tome svedoči 600 km izgrađenih gasovoda, toplovoda i gasne distributivne mreže.

600

kilometara izgrađenih gasovoda, toplovoda i gasne distributivne mreže

Imamo višegodišnje iskustvo i znamo kako da koristimo toplotnu energiju za proizvodnju električne energije, direktno u industriji ili za grejаnje stаnovа.

Mi posedujemo kapacitete, a naši stručni timovi neophodna znanja i veštine za izradu kogeneratora, toplana, toplotnih stanica, kotlarnica i kompresorskih stanica koji zahtevaju i elektroenergetski i termoenergetski deo projekta.

Ekonomičnost i održivost uz očuvanje okoline su naš prioritet prilikom realizacije projekta. Posvećeni stručnjaci Energotehnike Južna Bačka radove izvode sa ciljem da proizvedu kvalitetna rešenja koja prevazilaze očekivanja klijenata.

Projekti

AKTUELNO