Dragoljub Zbiljić az Energotechnika Dél-Bácska vállalat elnöke, a Vajdaság röplabda klub elnöke, 1977-ben született Bórban. Újvidékre 1996-ban tanulmányai miatt érkezik, 2001-ben pedig a Szabadkai Közgazdasági Egyetem Újvidéki Karán Marketing szakon szerezte diplomáját. Tanulmányait követően az RSGV-ben, egy színesfémeket és mezőgazdasági gépeket értékesítő vállalatnál helyezkedett el a színesfémek értékesítésének vezetőjeként.

2004 februárjában saját vállalkozásba kezd, megnyitja a Maneks kft Újvidék céget, amely alapításától kezdődően a mai napig nagykereskedelmi színesfém-értékesítéssel foglalkozik. A Maneks az RTB Bor vezető partnerévé vált, és jelentős szerepet vállalt a félgyártásban történő másodlagos nyersanyagok feldolgozásában, együttműködik a Sevojno rézhengerművel, valamint számos kisebb fémöntödével a szerb gyárak ipari komplexumainak foglalkoztatása érdekében. 2006 és 2008 között a Maneks kibérelte a Novkabela, valamikori NFK Metalurgija vállalat részét, ahol évi több, mint 2000t réz került kitermelésre, amely az NFK Metalurgija termelésének történelmi maximumát jelentette.

2013 júniusától az Energotechnika Dél-Bácska vállalat kisebbségi partnereként tulajdonjogot szerzett, három évvel később pedig az Energotechnika Dél-Bácska 100%-os tulajdonosa lett.

Dél-Bácska jelen pillanatban Szerbia abszolút márkáját képezi az energetika területén és a régió vezető vállalata ezen a területen. Ezt legjobban a Világbank díja bizonyítja, amit a Tamnava felszíni bánya vízszivattyúzásának munkájának befejezése után 2014-ben kapott, valamint a 2017-es versenyképes fejlesztés vezetőjéért és a Dél-Bácskai Körzeti Regionális Kereskedelmi Kamara regionális üzleti vezetőért járó Kapetan Miša Anastasijević díja is, amit 2018-ban szerzett.

2016 júliusától decemberig a Vojvodina Labdarúgó klub Igazgató bizottsági tagjaként és főszponzoraként tevékenykedett, 2017 decemberében pedig a Vojvodina Röplabda klub Igazgató bizottságának elnökévé vált. A Spin fogyatékkal élők asztalitenisz klubjának főszponzora.